Experts

Hieronder vind je een overzicht van de experts die je tijdens de Week van de Online Training alle informatie met je gaan delen die je nodig hebt om een succesvolle online training te ontwikkelen. 

Michel Penterman | Online Stars Academy

Hoe ontwikkel je goed verkopende online leerprogramma’s en de rol van communities daarbij.

Michel Penterman begon 8 jaar geleden met Gitaarles.nl een online leerplatform dat inmiddels meer dan 5.000 klanten en 30.000 leden heeft.

Achter de schermen werd onder zijn supervisie het online imperium met pianolessen van Cor Bakker opgebouwd en was hij werkzaam voor het Online Conservatorium van Amsterdam. Ook is hij als consultant betrokken bij diverse grote internationale organisaties.

Kijk hier de sessie van Michel terug:

Michel Penterman is eigenaar van de Online Stars Academy. Hij helpt experts en organisaties bij het bedenken, maken en verkopen van succesvolle online leerprogramma’s.

Irene Ogier | Internet Business Coach

Irene’s top drie marketing tools die van je online training een financieel succes maken.

Als online business coach leert Irene aan ondernemers hoe ze online trainingen kunnen creëren en deze online goed kunnen verkopen. Ze is stapel op de nieuwste online marketing snufjes en legt praktisch en helder uit hoe wij daar het meeste baat bij hebben.

Irene biedt een interessant gratis webinar aan:

“Hoe je een hoogwaardige ONLINE TRAINING creëert
zonder technische gedoe, die zorgt voor een voorspelbaar inkomen”

Kijk de sessie van Irene terug:

Irene Ogier is Internet Business Coach: en versterkt ondernemers met hun online business voor meer vertrouwen, klanten en inkomen

Jerry Tieben | Oprichter en eigenaar Mijn E-course

Hoe je met gratis online trainingen betalende klanten krijgt

Online trainingen verkoop je met (gratis) online trainingen! Jerry Tieben gaat tijdens zijn sessie in op de marketing van online trainingen met een zeer effectieve methode. 

Kijk de sessie met Jerry terug:

Jerry is oprichter en eigenaar van Mijn E-course, een Nederlands systeem voor online leeromgevingen

Heleen Verkerk | Expert Internetdesign & Marketing

5 Tips voor het optimaal gebruik van een Wishlist-leeromgeving

Sinds 2008 heeft Heleen Verkerk zich volledig gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers bij het opbouwen van een online business. In deze sessie gaat ze praktische tips geven voor een veel gebruikte online leeromgevingstool.

Kijk hier de sessie van Heleen terug:

Grafisch vormgeefster, ontwerpster, art director, graphic designer … noem het zoals je wilt. Heleen is expert op het gebied van prachtige member-sites

Janneke Stielstra | Academie voor Leren en Ontwikkelen

De vijf valkuilen bij het creëren van online trainingen

Janneke is expert op het snijvak van ondernemen – persoonlijke ontwikkeling en het brein. Door jarenlange ervaring heeft zij een interessante visie ontwikkeld op online leren en weet ze precies wat er bij het creëren van online trainingen mis kan gaan. Hoe we ons daarvoor kunnen behoeden gaat ze tijdens haar sessie uit de doeken doen.

Bekijk hier het interessante aanbod van Janneke: Jouw Online Product in 90 dagen’

Kijk hier de sessie van Janneke terug:

Janneke is expert op het snijvak ondernemen – persoonlijke ontwikkeling en het brein.

Katinka Michiels | Online Business Coach

Ontdek het complete systeem voor winstgevende online programma’s

Katinka Michiels is auteur van het boek ‘Verdienen met online programma’s’. Ze heeft een obsessie voor online programma’s en steekt die niet onder stoelen of banken. Winstgevend worden online trainingen volgens haar alleen als je met een ‘compleet’ systeem werkt. Tijdens deze sessie gaat ze uitleggen wat daar de essentiele onderdelen van zijn.

 

 

Kijk hier de sessie terug van Katinka:

Katinka Michiels (B) toont ambitieuze coaches hoe ze een unieke en inspirerende online businesses creëren.

Peter HJ Van Eijk | Cloud Strategy Trainer

Hoe jij je online training internationaal goed verkoopt

Peter van Eijk gaat deze sessie zijn eigen casus inbrengen: een online training die hij wereldwijd verkoopt. Dat leverde hem een omzet van bijna 100.000 euro op. Hoe hij het aangepakt heeft zodat het dit succes opleverde, gaat hij ons tijdens deze sessie vertellen. Daarnaast gaat hij in op hoe GDPR (de nieuwe privacy wetgeving) online trainen raakt.

Kijk hier de sessie van Peter terug:

One of the world’s most experienced independent cloud trainers; Delivered worldwide to 100s of students

Karin Hornstra | Virtual Classroom Trainer

Word een master in live online trainingen

Karin is een van de bekendste trendsetters op het gebied van online leren in Nederland. Ze is gespecialiseerd in het ontwikkelen en geven van live online trainingen in virtual classrooms. Karin volgt de internationale trends op het gebied van live online trainen op de voet, daarom kan ze ons voorzien van de nieuwste kennis en inzichten.

 

Karin biedt deelnemers aan de Week van de Online Training de hele week oktober een zeer interessante korting op twee van haar producten. Gebruik de code “WOT” bij het bestellen en ontvang €300 korting.

Kijk hier de sessie van Karin terug:

Karin is een praktisch ingestelde virtual classroom consultant, strategisch adviseur, trainer en business coach voor online trainers.

Onne Kierkels | VideoCursusOnline

Met gamification de motivatie hoog houden bij een online training

Onne helpt je in 7 stappen concreet naar je eigen aansprekende succesvolle online training. Je hebt dan een training waar mensen graag aan beginnen, stappen in maken en resultaten mee behalen.
Hij gelooft dat online trainingen die aansluiten op de manier waarop mensen online leren leuker zijn om te volgen. Dat geeft de beste resultaten. De belangrijkste strategie hiervoor is gamification.

Kijk hier de sessie van Onne terug:

Onne Kierkels (36) is instructional designer bij VideoCursusOnline

Liesbeth van Asselt | Online Marketing Expert bij Webrendement

Hoe verkoop je jouw online training met behulp van het juiste beeldmateriaal

Liesbeth levert een interessante bijdrage over hoe je online trainingen goed verkoopt: door het inzetten van beeldmateriaal!

Kijk hier de sessie van Liesbeth terug:

Liesbeth is van huis uit fotograaf. Tegenwoordig adviseert ze ondernemers hoe ze beter kunnen verkopen met het juiste beeldmateriaal.

Anne Vrieze | Eigenaar WWZ Academie

Hoe ik 250 klanten kon helpen met mijn online academie

Het verhaal van Anne Vrieze biedt een leerzame casus voor andere ondernemers. Anne biedt via haar bedrijven WWZ Academie en Zorgondernemer Academie al enkele jaren online ondersteuning aan verschillende ondernemers in de zorg.

Als ervaringsdeskunige vertelt ze over de manier waarop ze het heeft aangepakt, zodat we er van kunnen leren.

Kijk hier de sessie van Anne terug:

Eigenaar van: Online ondernemingen WWZ Academie en Zorgondernemer Academy

Jolanda Pikkaart | Schrijfcoach

Hoe je in 3 stappen een verdienmodel maakt van je boek met een online training

In deze sessie gaat Jolanda Pikkaart het hebben over een bijzondere vorm de van de online training; de training die je maakt met het doel om uiteindelijk meer te verdienen met het boek dat je geschreven hebt. We kunnen van haar leren hoe je zorgt dat een boek lucratief wordt voor je bedrijf.

Kijk hier de video van Jolanda terug:

Jolanda is de enige schrijfcoach voor ondernemers die schrijven, mindset en boekpromotie combineert, zodat je boek en je business elkaar versterken.

Francis Keek | Business Coach voor VA’s

Bouw in 10 stappen een online academie voor jouw klant

Deze sessie is bestemd voor Virtuele Assistenten! Francis Keek is in 2015 gestart met het maken van een online training speciaal voor VA’s om te leren hoe ze een online training moeten maken voor hun klanten. Ondertussen heeft ze meer dan 40 VA’s opgeleid en alles geleerd over de tools die nodig zijn.

Online trainingen worden vaak uitbesteed aan VA’s. Voor hen is het handig dat Francis heeft uitgezocht hoe je dit op de beste manier kan aanpakken, zodat er voor hun klanten snel een online omgeving gebouwd kan worden.

Kijk hier de sessie van Francis terug:

 In januari is Francis Keek begonnen met MIJN Virtuele Helden en heeft ze gezien wat een ontzettend grote stappen ze hebben gemaakt. Nu voelt ze het: “Het coachen van VA’s is mijn missie!”

Wouter Plevier | Expert Talentontwikkeling SLIM!

Hoe zet ik een uitmuntende online academie op in 5 stappen

Tijdens de interessante sessie “Hoe zet je een uitmuntende academy op in 5 stappen” leert ervaringsdeskundige Wouter Plevier je stapsgewijs hoe je een online academie opzet.

Zijn visie voor het opzetten van een uitmuntende academie sluit enerzijds aan bij de optimale manier van organisatie-verandering en anderzijds bij de hedendaagse manier waarop talent-ontwikkeling op individueel niveau plaatsvindt met alle verschillende vormen van leren.

Wout Plevier heeft ruim 65.500 mensen getraind en gecoacht in persoonlijke effectiviteit. 


Kijk hieronder de sessie met Wout terug:

Wout Plevier heeft ruim 66.500 mensen getraind en gecoacht in Inspirerend Leiderschap, Teamsucces, Persoonlijke Effectiviteit en Snellezen.

Karen van Riel | Outdo. Voor ondernemers in de techniek

Hoe je binnen 2 dagen duizenden euro’s verdient met je eerste online training (en hoe je er daarna het TIENVOUDIGE voor kan vragen)

Tijdens deze sessie krijgen we meer te horen over een geweldig succesverhaal. Ondernemers Karen van Riel en Martine Teeselink slaagden er in hun online training in korte tijd zeer goed te verkopen. En daarna deden ze er nog iets anders mee, zodat ze het resultaat konden vertienvoudigen.

Kijk hier de sessie van Karen terug:

Karen is medeoprichter van het adviesbureau Outdo. Ze werkt voor ondernemers die een complex, technisch product verkopen. Ze helpt hen om aan tafel te komen op het hoogste niveau en hun technische expertise in te zetten in hun marketing.

Anita Faber | Online Business Creator

Met slechts drie tools een prachtige online trainingsomgeving bouwen

Anita Faber is Online Business Creator en zij helpt ondernemers bij de ontwikkeling en technische realisatie van hun online onderneming. Daarbij kun je denken aan het ontwikkelen van weggevers, challenges, het geven van webinars en het bouwen van online trainingsomgevingen/membershipsites.

Tijdens deze sessie wijdt ze uit over de drie tools die zij voor haar klanten gebruikt en die voldoende zijn om prachtige online trainingen te maken en te verkopen.

 

Kijk hier de sessie van Anita terug:

Anita Faber is Online Business Creator en zij helpt ondernemers bij de ontwikkeling en technische realisatie van hun online onderneming.

Noortje Janmaat | Videostrateeg

Hoe video je helpt om je online training beter te verkopen

Tijdens deze sessie laten we marketing expert Noortje Janmaat aan het woord. Want online trainingen zijn pas interessant als je ze goed weet te verkopen en daar kun je video uitstekend te gebruiken.

Noortje Janmaat is videostrateeg en auteur van het boek “Experttips over verdienen met video”. Ze helpt ondernemers om meer klanten te krijgen en meer te verdienen met hun video’s.

Rick Heijster | RAM ICT Services

Drie redenen om een membership site te bouwen

Een belangrijke vraag voor iedereen die online trainingen wil gaan aanbieden is of je wel of niet een online leeromgeving nodig hebt. Rick Heijster gaat ons meer vertellen over het nut en de noodzaak van zo’n leeromgeving en aan welke eisen het zou moeten voldoen.

Kijk hier de sessie van Rick terug:

Rick Heijster kan uitstekend de vertaalslag maken tussen ‘technische taal’ en ‘gewone mensen taal’. Met zijn bedrijf RAM ICT Services ontwerpt, bouwt en beheert hij al ruim 10 jaar websites voor een grote variëteit aan klanten.

Leonie Bruning | Specialist Online Leren en Webinars

‘Wat ik allemaal fout deed bij het maken van online trainingen (maar nu niet meer)!’

Leonie Bruning is al jaren lang bezig om trainers en coaches te ondersteunen bij het maken van online trainingen. Daardoor is ze nu door de wol geverfd en weet ze precies wat je moet doen om succes te kunnen boeken. Dat is niet altijd zo geweest en daar gaat ze ons meer over vertellen!

Kijk hier de sessie van Leonie terug:

Leonie is E-Learning Specialist voor trainings- en adviesbureaus.

Cocky Hoogeveen | Voetentraining.nl

Hoe onze eerste online training direct goed verkocht werd

Deze bijzondere sessie beschrijft de casus van Cocky Hoogenveen, die een beroep heeft dat niet iedereen kent. Ze is ‘voetentrainster’. Zij wist haar nieuw online training direct goed te verkopen, iets wat niet iedereen voor elkaar krijgt. Interessant dus om te horen hoe zij het heeft aangepakt.

Kijk hier de sessie van Cocky terug:

Cocky is specialist op het gebied van trainen van spieren in voeten. Ze heeft al meerdere zeer succesvolle online trainingen ontwikkeld.

Welmoet Babeliowsky | Autorespond.nl

Hoe je met alleen Autorespond eenvoudig een online training maakt

In deze sessie vertelt Welmoet Babliowsky hoe je met behulp van alleen Autorespond eenvoudig een online training bouwt. In drie stappen kun je jouw training maken en direct verkopen

 

Kijk hier de sessie van Welmoet terug:

Welmoet is eigenaar van Autorespond en is expert op het gebied van emailmarketing. Daarnaast adviseert ze ondernemers bij het succesvol lancering van ons producten en diensten