Waarom de Week van de Online Training?

Autorespond bedient al sinds 2003 een grote groep trainers, coaches en andere kennisondernemers. Door de jaren heen is hierbij een heel groot aantal succesverhalen tot stand gekomen, van ondernemers die coaching en training aanbieden met behulp van online tools, waaronder Autorespond. Steeds meer “offline” trainers en coaches overwegen momenteel hun aanbod ook online aan te bieden. Aleen: hoe pak je dit nou aan?

Autorespond heeft daarom contact gezocht met een hele hoop succesvolle coaches en trainers, met de vraag of zij bereid zouden zijn hun kennis hierover te delen. Met overweldigende respons tot gevolg!

Ons doel is om trainers en coaches die overwegen online trainingen en programma’s aan te gaan bieden op de goede weg te helpen, omdat wij heilig overtuigd zijn van de toegevoegde waarde van online kennisprogramma’s.

Ben jij zelf expert op het gebied van online trainen en heb je interesse om jouw kennis met een hoop andere ondernemers te delen? Mail naar kevin@autorespond.nl 

Autorespond

Autorespond is het meest toegankelijke systeem voor autoresponders, marketing- en communicatie automation, nieuwsbrieven en een shoppingcart. Vooral de combinatie van een geïntegreerde betaalfunctionaliteit en het feit dat Autorespond geheel Nederlands is maakt Autorespond bij uitstek het beste systeem voor Nederlandse kenniswerkers.

Onze veelgeprezen supportafdeling helpt je doorgaans binnen 2 uur op weg. Handig, wanneer ICT en internet niet je core business is.

Ben je geïnspireerd geraakt door alles wat je in aanloop naar en tijdens de Week van de Online Training hoort, ziet en leest? Meld je dan vrijblijvend aan voor een proefabonnement van Autorespond.

Autorespond


Professioneel mailen

Nieuwsbrieven

Autoresponders

Marketing automation

Shoppingcart

Daarvoor is er Autorespond.

Het meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke systeem voor de kennisondernemer.

Meer informatie?

Ga naar Autorespond.nl of neem contact op met Kevin Schrijer via kevin@autorespond.nl

Benieuwd hoe Autorespond jou kan helpen bij jouw online training? Lees ons Product Overview

Ontvang ons Product Overview in je mailbox