Online trainingen zijn booming. Deelnemers waarderen het, omdat ze trainingen in hun tempo kunnen volgen, in hun eigen omgeving en zonder lange reistijden. Voor trainers en coaches biedt het de mogelijkheid om een veel grotere doelgroep aan te spreken.       Veel coaches en trainers die nog niet online zijn, willen wel heel graag hun trainingen en programma’s online brengen, maar lopen tegen vragen op:

  • Hoe zet ik mijn programma’s en trainingen om naar online content?
  • Welke tools kan ik hiervoor inzetten?
  • Hoe zorg ik voor verkoop en marketing van zulke online diensten?
  • Moet ik alles zelf doen, of kan ik delen uitbesteden?
Wat is de Week van de Online Training?

Autorespond is de afgelopen tijd heel druk geweest met het uitnodigen van een groep absolute experts op het gebied van online trainingen. Tijdens de Week van de Online Training zullen deze experts in live-sessies de antwoorden geven op deze en andere vragen. Zodat elke trainer en coach voldoende handvatten heeft om ook online succesvol te zijn. Deze site zal fungeren als centrale hub, waar alle kennis en expertise wordt gebundeld. De komende tijd zullen hier steeds updates worden gepost over de sprekers en het programma. Daarnaast zullen blogs worden gepubliceerd die je alvast op weg helpen. Stay tuned en we zien je tijdens de Week!

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Ja, ik meld me aan
dit veld niet invullen s.v.p.

You have Successfully Subscribed!